Nutriční hodnoty (Hovězí plátky na cuketě, patizonu, mrkvi a celeru)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 224 kJ / 293 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 11,66 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 11,66 g |
Tuky | 1,95 g |
– nasycené | 0,61 g |
– nenasycené | 1,09 g |
–– mononenasycené | 0,33 g |
–– polynenasycené | 0,76 g |
––– omega 3 | 0,02 g |
Vláknina | 30,20 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 344 mg |
Sůl | 0,74 g |
Sacharidy | 45,12 g |
– cukry | 23,41 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 4 hovězí plátky | Hovězí kýta | |
2 2 menší mrkve | Mrkev čerstvá | 100 g |
1/2 1/2 celeru | Celer bulva čerstvá | 270 g |
150 g 150 g cukety | Cuketa čerstvá | 150 g |
150 g 150 g patizonu | Patizon čerstvý | 150 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
2 2 menší cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
olej | Olej řepkový | |
vývar nebo voda | Vývar hovězí | |
hladká mouka (není nutná) | Mouka pšeničná hladká | |
2 2 polévkové lžíce ostřejší hořčice | Hořčice plnotučná | |
1 1 polévková lžíce oleje | Olej řepkový | |