Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Hovězí plátky na cuketě, patizonu, mrkvi a celeru)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 224 kJ /
293 kcal
Bílkoviny11,66 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny11,66 g
Tuky1,95 g
– nasycené0,61 g
– nenasycené1,09 g
–– mononenasycené0,33 g
–– polynenasycené0,76 g
––– omega 30,02 g
Vláknina30,20 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 344 mg
Sůl0,74 g
Sacharidy45,12 g
– cukry23,41 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 4 hovězí plátky Hovězí kýta
2 2 menší mrkve Mrkev čerstvá 100 g
1/2 1/2 celeru Celer bulva čerstvá 270 g
150 g 150 g cukety Cuketa čerstvá 150 g
150 g 150 g patizonu Patizon čerstvý 150 g
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
2 2 menší cibule Cibule čerstvá 140 g
olej Olej řepkový
vývar nebo voda Vývar hovězí
hladká mouka (není nutná) Mouka pšeničná hladká
2 2 polévkové lžíce ostřejší hořčice Hořčice plnotučná
1 1 polévková lžíce oleje Olej řepkový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.