Nutriční hodnoty (Domácí kečup podle časopisu Gurmet)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 5 242 kJ / 1 253 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 28,13 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 28,13 g |
Tuky | 8,69 g |
– nasycené | 1,78 g |
– nenasycené | 5,07 g |
–– mononenasycené | 1,74 g |
–– polynenasycené | 3,33 g |
––– omega 3 | 0,13 g |
Vláknina | 56,27 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 12,99 g |
Sůl | 32,00 g |
Sacharidy | 237,95 g |
– cukry | 200,07 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 kg 2 kg rajčat | Rajče červené čerstvé | 2000 g |
500 g 500 g červených paprik | Paprika červená čerstvá | 500 g |
500 g 500 g jablek | Jablko čerstvé | 500 g |
30 g 30 g cibule | Cibule čerstvá | 30 g |
200 ml 200 ml octa | Ocet lihový | 200 ml |
20 g 20 g cukru krystalu | Cukr bílý | 20 g |
2 lžičky 2 lžičky červené sladké papriky | Paprika červená sušená | 2 g |
1 lžička 1 lžička pálivé mleté papriky | Paprika pálivá | 6 g |
1/2 lžičky 1/2 lžičky mletého pepře | Pepř černý mletý | 2.5 g |
6 6 hřebíčků | Hřebíček | |
2 2 celé skořice | Skořice ceylonská | |
3 3 bobkové listy | Bobkový list sušený | |
3 3 feferonky | Chilli paprička čerstvá | |
4 lžičky 4 lžičky soli | Sůl mořská | 32 g |
1/2 balení 1/2 balení konzervačního přípravku | E200 - Kyselina sorbová |