Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Domácí kečup podle časopisu Gurmet)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie5 242 kJ /
1 253 kcal
Bílkoviny28,13 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny28,13 g
Tuky8,69 g
– nasycené1,78 g
– nenasycené5,07 g
–– mononenasycené1,74 g
–– polynenasycené3,33 g
––– omega 30,13 g
Vláknina56,27 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 12,99 g
Sůl32,00 g
Sacharidy237,95 g
– cukry200,07 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 kg 2 kg rajčat Rajče červené čerstvé 2000 g
500 g 500 g červených paprik Paprika červená čerstvá 500 g
500 g 500 g jablek Jablko čerstvé 500 g
30 g 30 g cibule Cibule čerstvá 30 g
200 ml 200 ml octa Ocet lihový 200 ml
20 g 20 g cukru krystalu Cukr bílý 20 g
2 lžičky 2 lžičky červené sladké papriky Paprika červená sušená 2 g
1 lžička 1 lžička pálivé mleté papriky Paprika pálivá 6 g
1/2 lžičky 1/2 lžičky mletého pepře Pepř černý mletý 2.5 g
6 6 hřebíčků Hřebíček
2 2 celé skořice Skořice ceylonská
3 3 bobkové listy Bobkový list sušený
3 3 feferonky Chilli paprička čerstvá
4 lžičky 4 lžičky soli Sůl mořská 32 g
1/2 balení 1/2 balení konzervačního přípravku E200 - Kyselina sorbová

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.