Nutriční hodnoty (Červené zelí na víně dušené s jablkem a křenem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 5 234 kJ / 1 251 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 17,48 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,60 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 16,88 g |
Tuky | 32,42 g |
– nasycené | 15,21 g |
– nenasycené | 16,50 g |
–– mononenasycené | 12,27 g |
–– polynenasycené | 4,23 g |
––– omega 3 | 0,08 g |
Vláknina | 30,62 g |
Cholesterol | 27 mg |
Sodík | 13,31 g |
Sůl | 32,00 g |
Sacharidy | 145,20 g |
– cukry | 117,02 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
900 g 900 g červeného zelí (malá hlávka) | Zelí červené čerstvé | 900 g |
1 1 velká cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
1 1 velké kyselejší jablko | Jablko čerstvé | 150 g |
1 1 velká brambora (nebo 2 menší) | Brambor zimní | 50 g |
3 lžíce 3 lžíce nastrouhaného křenu | Křen čerstvý | 45 g |
2 lžičky 2 lžičky soli | Sůl mořská | 16 g |
2 lžíce 2 lžíce sádla | Sádlo vepřové | 30 g |
400 ml 400 ml červeného vína | Víno červené suché | 400 ml |
2 lžičky 2 lžičky soli | Sůl mořská | 16 g |
2 lžíce 2 lžíce octa | Ocet lihový | 30 ml |
2 lžíce 2 lžíce cukru krupice | Cukr bílý | 24 g |
dle potřeby horká voda | Voda |