Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Červené zelí na víně dušené s jablkem a křenem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie5 234 kJ /
1 251 kcal
Bílkoviny17,48 g
– z toho živočišné bílkoviny0,60 g
– z toho rostlinné bílkoviny16,88 g
Tuky32,42 g
– nasycené15,21 g
– nenasycené16,50 g
–– mononenasycené12,27 g
–– polynenasycené4,23 g
––– omega 30,08 g
Vláknina30,62 g
Cholesterol 27 mg
Sodík 13,31 g
Sůl32,00 g
Sacharidy145,20 g
– cukry117,02 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
900 g 900 g červeného zelí (malá hlávka) Zelí červené čerstvé 900 g
1 1 velká cibule Cibule čerstvá 70 g
1 1 velké kyselejší jablko Jablko čerstvé 150 g
1 1 velká brambora (nebo 2 menší) Brambor zimní 50 g
3 lžíce 3 lžíce nastrouhaného křenu Křen čerstvý 45 g
2 lžičky 2 lžičky soli Sůl mořská 16 g
2 lžíce 2 lžíce sádla Sádlo vepřové 30 g
400 ml 400 ml červeného vína Víno červené suché 400 ml
2 lžičky 2 lžičky soli Sůl mořská 16 g
2 lžíce 2 lžíce octa Ocet lihový 30 ml
2 lžíce 2 lžíce cukru krupice Cukr bílý 24 g
dle potřeby horká voda Voda

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.