Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kuřecí se zázvorovou omáčkou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 049 kJ /
251 kcal
Bílkoviny1,66 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny1,66 g
Tuky21,17 g
– nasycené2,97 g
– nenasycené18,15 g
–– mononenasycené15,67 g
–– polynenasycené2,47 g
––– omega 30,02 g
Vláknina6,45 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 14 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy11,34 g
– cukry4,28 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 2 kuřecí čtvrtky bez kůže Kuře stehno s kůží
1 1 cibule oloupaná nakrájená nadrobno Cibule čerstvá 70 g
3 cm 3 cm čerstvého strouhaného zázvoru Zázvor sušený
2 PL 2 PL olivového oleje Olej olivový 22 ml
1 KL 1 KL citronového pepře Pepř černý 5 g
sůl Sůl mořská
1 KL 1 KL kurkumy Kurkuma mletá 5 g
kuřecí vývar Vývar kuřecí
instantní jíška Jíška světlá instantní
lístky ze 3 větviček větviček citronového tymiánu Tymián sušený

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.