Nutriční hodnoty (Kuřecí se zázvorovou omáčkou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 049 kJ / 251 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 1,66 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,66 g |
Tuky | 21,17 g |
– nasycené | 2,97 g |
– nenasycené | 18,15 g |
–– mononenasycené | 15,67 g |
–– polynenasycené | 2,47 g |
––– omega 3 | 0,02 g |
Vláknina | 6,45 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 14 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 11,34 g |
– cukry | 4,28 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 2 kuřecí čtvrtky bez kůže | Kuře stehno s kůží | |
1 1 cibule oloupaná nakrájená nadrobno | Cibule čerstvá | 70 g |
3 cm 3 cm čerstvého strouhaného zázvoru | Zázvor sušený | |
2 PL 2 PL olivového oleje | Olej olivový | 22 ml |
1 KL 1 KL citronového pepře | Pepř černý | 5 g |
sůl | Sůl mořská | |
1 KL 1 KL kurkumy | Kurkuma mletá | 5 g |
kuřecí vývar | Vývar kuřecí | |
instantní jíška | Jíška světlá instantní | |
lístky ze 3 větviček větviček citronového tymiánu | Tymián sušený |