Nutriční hodnoty (Srnčí lovecké závitky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 6
Energie | 6 486 kJ / 1 550 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 262,19 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 254,75 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 7,44 g |
Tuky | 18,91 g |
– nasycené | 5,46 g |
– nenasycené | 11,65 g |
–– mononenasycené | 6,54 g |
–– polynenasycené | 5,11 g |
––– omega 3 | 0,64 g |
Vláknina | 16,80 g |
Cholesterol | 610 mg |
Sodík | 2,68 g |
Sůl | 6,85 g |
Sacharidy | 77,95 g |
– cukry | 36,10 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 kg 1 kg srnčí kýty | Srnec kýta | 1000 g |
3 3 cibule | Cibule čerstvá | 210 g |
1 1 jablko-sladkokyselé | ||
150-200 g 150-200 g loveckého salámu | Suchý salám | 175 g |
2 lžíce 2 lžíce plnotučné hořčice | Hořčice plnotučná | 30 g |
2 lžíce 2 lžíce rybízové marmelády | Marmeláda z červeného rybízu | 30 g |
1 lžíce 1 lžíce brusinkového džemu | Džem brusinkový | 15 g |
1/2 1/2 pórku bílá část | Pórek čerstvý | |
1 lžíce 1 lžíce worcesteru | Worcestrová omáčka | 15 ml |
citronová šťáva z 1/2 citrónu | Šťáva z citrónu | |
1 lžička 1 lžička citronové kůry | Citronová kúra čerstvá | 5 g |
masový vývar, eventuelně Masox | Bujón hovězí | |
2 lžíce 2 lžíce hladké mouky nebo Solamyl | Mouka pšeničná hladká | 20 g |
kousek kousek másla | Máslo kravské | |
pepř | Pepř černý | |
sůl | Sůl mořská |