Nutriční hodnoty (Rybí salát l)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 756 kJ / 181 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 4,33 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 4,33 g |
Tuky | 2,19 g |
– nasycené | 0,25 g |
– nenasycené | 1,18 g |
–– mononenasycené | 0,73 g |
–– polynenasycené | 0,45 g |
––– omega 3 | 0,10 g |
Vláknina | 7,60 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 24 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 33,30 g |
– cukry | 23,21 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
600 g 600 g ryb (cejn, bolen, kapr) | ||
2 lžičky 2 lžičky kyseliny citronové | E330 - Kyselina citronová | |
sůl | Sůl mořská | |
300 ml 300 ml octa | Ocet lihový | 300 ml |
700 ml 700 ml vody | Voda | 700 ml |
2 lžičky 2 lžičky cukru | Cukr bílý | 10 g |
4 kuličky 4 kuličky nového koření celého | Nové koření | |
8 kuliček 8 kuliček celého pepře | Pepř černý | |
2 2 hřebíčky | Hřebíček | |
2 2 bobkové listy | Bobkový list sušený | |
1 lžička 1 lžička hořčičného semínka | Hořčice žlutá semena | 5 g |
4 lžičky 4 lžičky soli, | ||
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
1 1 čerstvá paprika | Paprika červená čerstvá | 150 g |
rajčata (dle chuti) | Rajče červené čerstvé | |
olivy (dle chuti) | Olivy čerstvé zralé | |
1 1 feferonka | Chilli paprička čerstvá | |
slunečnicový olej | Olej slunečnicový | |
majonéza | Majonéza |