Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Konfitované koleno s Vegemite a celerovým pyré)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie7 361 kJ /
1 759 kcal
Bílkoviny20,16 g
– z toho živočišné bílkoviny0,02 g
– z toho rostlinné bílkoviny20,14 g
Tuky115,97 g
– nasycené21,53 g
– nenasycené91,18 g
–– mononenasycené26,85 g
–– polynenasycené64,33 g
––– omega 30,09 g
Vláknina43,24 g
Cholesterol 39 mg
Sodík 557 mg
Sůl1,08 g
Sacharidy118,46 g
– cukry37,64 g
––– laktóza0,02 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 vepřové koleno zadní Vepřové koleno bez kosti
1 lžíce 1 lžíce vegemite Kořenící směs sypká
2 lžičky 2 lžičky barevného pepře Pepř barevný 10 g
4 dl 4 dl tmavého piva Pivo tmavé 10ᵒ 400 ml
4 4 šalotky Šalotka čerstvá
hrst hrst petrželky Petržel nať čerstvá
1 dl 1 dl slunečnicového oleje Olej slunečnicový 100 ml
cca 0,75 l cca 0,75 l kvalitního vepřového sádla Sádlo vepřové
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
3 stroužky 3 stroužky česneku Česnek čerstvý 21 g
sůl Sůl mořská
8 8 středních brambor Brambor zimní 400 g
1 1 střední celer Celer bulva čerstvá 540 g
1 lžíce 1 lžíce přepuštěného másla Ghí 15 g
smetana Smetana kravská sladká 12%
mléko (v poměru 1:1 mléko:smetana) Mléko kravské polotučné 1,5%
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.