Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Bezlepkové jablečné muffiny)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie12 145 kJ /
2 903 kcal
Bílkoviny40,04 g
– z toho živočišné bílkoviny21,61 g
– z toho rostlinné bílkoviny18,43 g
Tuky121,67 g
– nasycené12,53 g
– nenasycené98,78 g
–– mononenasycené69,96 g
–– polynenasycené28,82 g
––– omega 38,35 g
Vláknina21,75 g
Cholesterol 526 mg
Sodík 491 mg
Sůl1,19 g
Sacharidy370,37 g
– cukry156,50 g
––– laktóza6,13 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
100 g 100 g tapiokové mouky Mouka tapioková 100 g
150 g 150 g bezlepkové mouky Jizerka Mouka pohanková 150 g
2 lžičky 2 lžičky prášku do pečiva Kypřící prášek 8 g
špetka špetka soli Sůl mořská
1/3 lžičky 1/3 lžičky mletého hřebíčku Hřebíček 1.666666716337204 g
1/3 lžičky 1/3 lžičky mletého badyánu Badyán 1.666666716337204 g
1/2 lžičky 1/2 lžičky mleté skořice Skořice ceylonská mletá 2.5 g
strouhaná citronová kůra z 1 citronu Citronová kúra čerstvá
120 g 120 g třtinového cukru Cukr třtinový 120 g
100-150 ml 100-150 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 125 ml
50 ml 50 ml rumu Rum 50 ml
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
100 ml 100 ml oleje Olej řepkový 100 ml
2 2 jablka (oloupaná a nahrubo nastrouhaná) Jablko čerstvé 300 g
mandlové hranolky Hranolky fritované
maliny Maliny čerstvé

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.