Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Rarášci v tapiokové krustě)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie3 589 kJ /
858 kcal
Bílkoviny25,60 g
– z toho živočišné bílkoviny21,70 g
– z toho rostlinné bílkoviny3,90 g
Tuky23,70 g
– nasycené4,85 g
– nenasycené12,95 g
–– mononenasycené10,00 g
–– polynenasycené2,95 g
––– omega 30,37 g
Vláknina3,60 g
Cholesterol 648 mg
Sodík 639 mg
Sůl0,98 g
Sacharidy133,75 g
– cukry1,50 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
150 g 150 g tapiokové mouky Mouka tapioková 150 g
2 lžičky 2 lžičky Vegemite Kořenící směs sypká
2-3 2-3 vejce Vejce slepičí 175 g
1 lžíce 1 lžíce plnotučné hořčice Hořčice plnotučná 15 g
1 1 malá lžička slunečnicového oleje Olej slunečnicový
bílé víno k naředění správné konzistence Víno bílé suché
mletý bílý pepř Pepř bílý mletý
2 2 kuřecí stehna Kuře stehno s kůží
olej na smažení Olej řepkový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.