Nutriční hodnoty (Rarášci v tapiokové krustě)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 589 kJ / 858 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 25,60 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 21,70 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 3,90 g |
Tuky | 23,70 g |
– nasycené | 4,85 g |
– nenasycené | 12,95 g |
–– mononenasycené | 10,00 g |
–– polynenasycené | 2,95 g |
––– omega 3 | 0,37 g |
Vláknina | 3,60 g |
Cholesterol | 648 mg |
Sodík | 639 mg |
Sůl | 0,98 g |
Sacharidy | 133,75 g |
– cukry | 1,50 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
150 g 150 g tapiokové mouky | Mouka tapioková | 150 g |
2 lžičky 2 lžičky Vegemite | Kořenící směs sypká | |
2-3 2-3 vejce | Vejce slepičí | 175 g |
1 lžíce 1 lžíce plnotučné hořčice | Hořčice plnotučná | 15 g |
1 1 malá lžička slunečnicového oleje | Olej slunečnicový | |
bílé víno k naředění správné konzistence | Víno bílé suché | |
mletý bílý pepř | Pepř bílý mletý | |
2 2 kuřecí stehna | Kuře stehno s kůží | |
olej na smažení | Olej řepkový |