Nutriční hodnoty (Herinkový salát)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 287 kJ / 308 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 7,98 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 7,98 g |
Tuky | 0,52 g |
– nasycené | 0,06 g |
– nenasycené | 0,06 g |
–– mononenasycené | 0,03 g |
–– polynenasycené | 0,03 g |
––– omega 3 | 0,04 g |
Vláknina | 11,90 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 27 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 63,00 g |
– cukry | 7,70 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
7 7 brambor | Brambor zimní | 350 g |
3 3 řezy ze slanečků v oleji | Slaneček | |
1 1 velký zavináč | ||
1 1 uzený sleď | Sleď filet | |
1 krabička 1 krabička sardinek | Sardinky v oleji | |
1 1 tuba sardelové pasty | Sardelová pasta | |
1 1 středně veliká cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
2 2 kyselé okurky | Okurka polní zavařená | |
olej ze sardinek a slanečkových řezů | Slaneček | |
voda | Voda | |
ocet | Ocet lihový | |
cukr | Cukr bílý | |
sůl | Sůl mořská |