Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Herinkový salát)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 287 kJ /
308 kcal
Bílkoviny7,98 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny7,98 g
Tuky0,52 g
– nasycené0,06 g
– nenasycené0,06 g
–– mononenasycené0,03 g
–– polynenasycené0,03 g
––– omega 30,04 g
Vláknina11,90 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 27 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy63,00 g
– cukry7,70 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
7 7 brambor Brambor zimní 350 g
3 3 řezy ze slanečků v oleji Slaneček
1 1 velký zavináč
1 1 uzený sleď Sleď filet
1 krabička 1 krabička sardinek Sardinky v oleji
1 1 tuba sardelové pasty Sardelová pasta
1 1 středně veliká cibule Cibule čerstvá 70 g
2 2 kyselé okurky Okurka polní zavařená
olej ze sardinek a slanečkových řezů Slaneček
voda Voda
ocet Ocet lihový
cukr Cukr bílý
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.