Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vepřový perkelt se zelím (Székelygulyás))

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie8 187 kJ /
1 957 kcal
Bílkoviny147,98 g
– z toho živočišné bílkoviny121,45 g
– z toho rostlinné bílkoviny26,53 g
Tuky87,31 g
– nasycené34,98 g
– nenasycené44,68 g
–– mononenasycené36,46 g
–– polynenasycené8,22 g
––– omega 30,21 g
Vláknina41,63 g
Cholesterol 439 mg
Sodík 7,55 g
Sůl18,60 g
Sacharidy114,10 g
– cukry86,54 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
600 g 600 g vepřového plecka Vepřová plec 600 g
50 g 50 g slaniny Špek 50 g
1 PL 1 PL sádla Sádlo vepřové 15 g
2 2 velké cibule Cibule čerstvá 140 g
2 dl 2 dl Pilsner Urquell Pivo světlé 12ᵒ 200 ml
4 4 vrchované KL červené papriky na guláš Paprika červená čerstvá 600 g
1 1 malá krabička rajského protlaku Protlak rajčatový
1 stroužek 1 stroužek česneku Česnek čerstvý 7 g
800 g 800 g domácího kysaného zelí i s lákem Zelí bílé kvašené 800 g
2 lžíce 2 lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká 20 g
5 5 vrchovaných PL zakysané smetany Smetana kravská zakysaná 12%
1 KL 1 KL kmínu Kmín 5 g
3 cm 3 cm syrové feferonky Chilli paprička čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.