Nutriční hodnoty (Novoroční zelí)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 119 kJ / 745 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 35,01 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 35,01 g |
Tuky | 10,34 g |
– nasycené | 5,06 g |
– nenasycené | 4,76 g |
–– mononenasycené | 0,76 g |
–– polynenasycené | 4,01 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 60,78 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 16,01 g |
Sůl | 40,00 g |
Sacharidy | 100,10 g |
– cukry | 88,40 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 kg 2 kg kysaného zelí | Zelí bílé kvašené | 2000 g |
2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
1-2 sklenky 1-2 sklenky hrachu nebo perlové fazole | Hrách žlutý loupaný sušený | |
1 1 dámská hrst sušených hřibů | Hřib sušený | |
1 1 pánská hrst drobně pokrájené uzené slaniny | Špek | |
sůl | Sůl mořská | |
kmín | Kmín | |
majoránka | Majoránka sušená | |
list list vavřínu (bobkový) | ||
1 PL 1 PL zásmažky – kdo chce, může dát jíšku | Jíška máslová | 15 ml |