Nutriční hodnoty (Kanapky podle paní Gáborové)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 30
Energie | 9 385 kJ / 2 243 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 97,41 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 96,40 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,01 g |
Tuky | 195,18 g |
– nasycené | 122,70 g |
– nenasycené | 67,81 g |
–– mononenasycené | 60,85 g |
–– polynenasycené | 6,96 g |
––– omega 3 | 0,70 g |
Vláknina | 0,65 g |
Cholesterol | 736 mg |
Sodík | 3,22 g |
Sůl | 7,50 g |
Sacharidy | 24,00 g |
– cukry | 20,80 g |
––– laktóza | 19,60 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
5 5 baget | Bageta pšeničná | |
500 g 500 g tvarohu | Tvaroh polotučný | 500 g |
200 g 200 g másla | Máslo kravské | 200 g |
200 g 200 g šunky | Šunka vepřová vařená | 200 g |
sůl | Sůl mořská | |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
1 lžička 1 lžička adžiky | Adžika | 5 g |
1 lžička 1 lžička grilovacího koření | Grilovací koření | 5 g |
2 lžičky 2 lžičky mleté sladké papriky | Paprika červená sušená | 2 g |
20 g 20 g vepřového aspiku v prášku | ||
barevné kapie | Paprika červená čerstvá | |
olivy | Olivy čerstvé zralé | |
šunka | Šunka vepřová vařená | |
sýr | Sýr kravský tvrdý 30% |