Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kanapky podle paní Gáborové)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 30

Energie9 385 kJ /
2 243 kcal
Bílkoviny97,41 g
– z toho živočišné bílkoviny96,40 g
– z toho rostlinné bílkoviny1,01 g
Tuky195,18 g
– nasycené122,70 g
– nenasycené67,81 g
–– mononenasycené60,85 g
–– polynenasycené6,96 g
––– omega 30,70 g
Vláknina0,65 g
Cholesterol 736 mg
Sodík 3,22 g
Sůl7,50 g
Sacharidy24,00 g
– cukry20,80 g
––– laktóza19,60 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
5 5 baget Bageta pšeničná
500 g 500 g tvarohu Tvaroh polotučný 500 g
200 g 200 g másla Máslo kravské 200 g
200 g 200 g šunky Šunka vepřová vařená 200 g
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý
1 lžička 1 lžička adžiky Adžika 5 g
1 lžička 1 lžička grilovacího koření Grilovací koření 5 g
2 lžičky 2 lžičky mleté sladké papriky Paprika červená sušená 2 g
20 g 20 g vepřového aspiku v prášku
barevné kapie Paprika červená čerstvá
olivy Olivy čerstvé zralé
šunka Šunka vepřová vařená
sýr Sýr kravský tvrdý 30%

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.