Nutriční hodnoty (Kuřecí závitky se sýrem a šunkou v sýrovém přelivu)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 867 kJ / 1 641 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 269,25 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 268,65 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,60 g |
Tuky | 37,30 g |
– nasycené | 6,04 g |
– nenasycené | 28,69 g |
–– mononenasycené | 19,53 g |
–– polynenasycené | 9,16 g |
––– omega 3 | 3,80 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 665 mg |
Sodík | 1,62 g |
Sůl | 3,87 g |
Sacharidy | 9,90 g |
– cukry | 1,50 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
3 3 kuřecí prsíčka | Kuře prso | 1050 g |
3 plátky 3 plátky uzeného sýra (Krolewski Albert) | Eidam 30% t. v s. uzený | |
6 plátků 6 plátků sýra s česnekem (Albert) | Sýr gervais 30% t. v s. | |
6 plátků 6 plátků šunky | Šunka vepřová vařená | 120 g |
1 PL 1 PL koření Hungaria (Koření s orlem) | Koření Argentina | |
1 PL 1 PL citronového pepře (Koření s orlem) | Pepř černý | |
1 PL 1 PL sýrové omáčky v prášku (Koření od Lubana) | ||
3 dcl 3 dcl dobrého suchého bílého vína | Víno bílé suché | 300 ml |
cca 2 PL 2 PL oleje (já dala slunečnicový) | Olej řepkový | 22 ml |