Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jelení guláš s houbami)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie3 872 kJ /
925 kcal
Bílkoviny131,45 g
– z toho živočišné bílkoviny126,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny5,45 g
Tuky18,03 g
– nasycené10,09 g
– nenasycené5,54 g
–– mononenasycené4,83 g
–– polynenasycené0,71 g
––– omega 30,24 g
Vláknina14,76 g
Cholesterol 270 mg
Sodík 392 mg
Sůl0,90 g
Sacharidy22,84 g
– cukry11,33 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
600 g 600 g jeleního masa z plecka (nebo z kýty) Jelení kýta 600 g
3 kuličky 3 kuličky jalovec Jalovec sušený
3 kuličky 3 kuličky pepře Pepř černý
1 snítka 1 snítka rozmarýnu Rozmarýn sušený
olej Olej řepkový
2 2 velké cibule Cibule čerstvá 140 g
1-2 lžíce 1-2 lžíce mleté červená papriky Paprika bílá čerstvá 22.5 g
2 dcl 2 dcl červeného vína Víno červené suché 200 ml
sádlo Sádlo vepřové
mletý pepř Pepř černý mletý
sůl Sůl mořská
2 2 polévkové lžíce brusinek Brusinky zavařené
100 g 100 g čerstvých hub Hřib čerstvý 100 g
1 hrst 1 hrst zelené petrželové nati Petržel nať čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.