Nutriční hodnoty (Krůta, plněná nádivkou z vinné klobásy a uzeného masa)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 930 kJ / 1 178 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 71,86 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 58,26 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 13,60 g |
Tuky | 58,72 g |
– nasycené | 25,11 g |
– nenasycené | 26,36 g |
–– mononenasycené | 14,77 g |
–– polynenasycené | 11,59 g |
––– omega 3 | 0,13 g |
Vláknina | 6,35 g |
Cholesterol | 641 mg |
Sodík | 2,44 g |
Sůl | 5,92 g |
Sacharidy | 87,40 g |
– cukry | 4,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
krůta | Krůta stehno s kůží | |
8 plátků 8 plátků toustového chleba | Toast pšeničný bílý | 160 g |
150 g 150 g vinné klobásy | Klobása vinná | 150 g |
100 g 100 g uzené vařené krkovičky | Vepřová krkovice | 100 g |
vývar z uzeného masa | Vývar masový | |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
čerstvá šalvěj | Šalvěj čerstvá | |
muškátový oříšek | Muškátový oříšek | |
sůl | Sůl mořská | |
máslo | Máslo kravské | |
vývar z uzeného masa na podlévání | Vývar masový |