Nutriční hodnoty (Italské rizoto s rozmarýnem a hráškem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 322 kJ / 77 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,20 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,20 g |
Tuky | 0,00 g |
– nasycené | 0,00 g |
– nenasycené | 0,00 g |
–– mononenasycené | 0,00 g |
–– polynenasycené | 0,00 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 3 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 3,30 g |
– cukry | 0,50 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
lžíce lžíce másla | Máslo kravské | |
lžíce lžíce olivového oleje | Olej olivový | |
4 4 hrsti rýže (= 1 hrst na porci nejlepší je kulatozrnná na rizoto) | Rýže bílá | |
1 dcl 1 dcl bílého suchého vína | Víno bílé suché | 100 ml |
3/4 l 3/4 l kuřecího nebo zeleninového vývaru | ||
lžička lžička sekaného rozmarýnu | Rozmarýn sušený | |
sklenička sklenička sterilovaného hrášku (asi 200 g) | Hrášek zelený sterilovaný | |
hrst hrst dobrého sýra | Sýr kravský tvrdý 30% |