Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Javorové bábovičky s jablky a skořicí)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 12

Energie17 319 kJ /
4 139 kcal
Bílkoviny65,02 g
– z toho živočišné bílkoviny27,44 g
– z toho rostlinné bílkoviny37,58 g
Tuky195,53 g
– nasycené113,59 g
– nenasycené71,40 g
–– mononenasycené61,18 g
–– polynenasycené10,23 g
––– omega 31,18 g
Vláknina29,13 g
Cholesterol 1,29 g
Sodík 861 mg
Sůl2,59 g
Sacharidy515,30 g
– cukry283,23 g
––– laktóza1,60 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
300 g 300 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 300 g
140 g 140 g třtinového cukru Cukr třtinový 140 g
200 g 200 g másla + na vymazání formiček Máslo kravské 200 g
3 lžičky 3 lžičky prášku do pečiva Kypřící prášek 12 g
1/2 lžičky 1/2 lžičky mleté skořice Skořice ceylonská mletá 2.5 g
1 špetka 1 špetka soli Sůl mořská 1 g
3 3 vejce Vejce slepičí 210 g
100 ml 100 ml javorového sirupu Sirup javorový 100 ml
5 5 jablek Jablko čerstvé 750 g
moučkový cukr se skořicí (na obalení) Cukr bílý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.