Nutriční hodnoty (Javorové bábovičky s jablky a skořicí)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 12
Energie | 17 319 kJ / 4 139 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 65,02 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 27,44 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 37,58 g |
Tuky | 195,53 g |
– nasycené | 113,59 g |
– nenasycené | 71,40 g |
–– mononenasycené | 61,18 g |
–– polynenasycené | 10,23 g |
––– omega 3 | 1,18 g |
Vláknina | 29,13 g |
Cholesterol | 1,29 g |
Sodík | 861 mg |
Sůl | 2,59 g |
Sacharidy | 515,30 g |
– cukry | 283,23 g |
––– laktóza | 1,60 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
300 g 300 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 300 g |
140 g 140 g třtinového cukru | Cukr třtinový | 140 g |
200 g 200 g másla + na vymazání formiček | Máslo kravské | 200 g |
3 lžičky 3 lžičky prášku do pečiva | Kypřící prášek | 12 g |
1/2 lžičky 1/2 lžičky mleté skořice | Skořice ceylonská mletá | 2.5 g |
1 špetka 1 špetka soli | Sůl mořská | 1 g |
3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g |
100 ml 100 ml javorového sirupu | Sirup javorový | 100 ml |
5 5 jablek | Jablko čerstvé | 750 g |
moučkový cukr se skořicí (na obalení) | Cukr bílý |