Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Domaci houbove ravioli s pecenou omackou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 3

Energie8 201 kJ /
1 960 kcal
Bílkoviny84,99 g
– z toho živočišné bílkoviny46,84 g
– z toho rostlinné bílkoviny38,15 g
Tuky73,22 g
– nasycené19,55 g
– nenasycené45,17 g
–– mononenasycené35,78 g
–– polynenasycené9,39 g
––– omega 30,34 g
Vláknina35,26 g
Cholesterol 841 mg
Sodík 2,01 g
Sůl4,71 g
Sacharidy225,00 g
– cukry51,16 g
––– laktóza2,40 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
200 g 200 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 200 g
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
1 1 vejce na potírání Vejce slepičí 70 g
olivový olej Olej olivový
špetka špetka soli Sůl mořská
trochu trochu vody (podle potřeby) Voda
200 g 200 g čerstvých žampionů Žampion čerstvý 200 g
100 g 100 g pórku Pórek čerstvý 100 g
80 g 80 g mozzarelly Mozzarella kravská 80 g
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
4 4 velká rajčata Rajče červené čerstvé 240 g
1 1 menší cibule Cibule čerstvá 70 g
3 stroužky 3 stroužky česneku Česnek čerstvý 21 g
kousek kousek řapíkatého celeru Celer řapíkatý
kousek kousek bulvy fenyklu Fenykl hlíza
1/2 1/2 červeného paprikového lusku Paprika bílá čerstvá
1 lžička 1 lžička tymiánu Tymián sušený 5 g
1 lžíce 1 lžíce balsamikového octa Ocet balsamikový bílý 20 ml
3 lžíce 3 lžíce olivového oleje Olej olivový 33 ml
sůl Sůl mořská
300-350 g 300-350 g rajčat ve vlastni šťávě Rajče červené sterilované 325 g
6 6 černých oliv Olivy čerstvé zralé
1 lžička 1 lžička kapary Kapary 5 g
hrst hrst čerstvé bazalky Bazalka čerstvá
třtinový cukr (nebo klasický cukr) Cukr třtinový
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.