Nutriční hodnoty (Domaci houbove ravioli s pecenou omackou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
Energie | 8 201 kJ / 1 960 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 84,99 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 46,84 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 38,15 g |
Tuky | 73,22 g |
– nasycené | 19,55 g |
– nenasycené | 45,17 g |
–– mononenasycené | 35,78 g |
–– polynenasycené | 9,39 g |
––– omega 3 | 0,34 g |
Vláknina | 35,26 g |
Cholesterol | 841 mg |
Sodík | 2,01 g |
Sůl | 4,71 g |
Sacharidy | 225,00 g |
– cukry | 51,16 g |
––– laktóza | 2,40 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
200 g 200 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 200 g |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
1 1 vejce na potírání | Vejce slepičí | 70 g |
olivový olej | Olej olivový | |
špetka špetka soli | Sůl mořská | |
trochu trochu vody (podle potřeby) | Voda | |
200 g 200 g čerstvých žampionů | Žampion čerstvý | 200 g |
100 g 100 g pórku | Pórek čerstvý | 100 g |
80 g 80 g mozzarelly | Mozzarella kravská | 80 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
4 4 velká rajčata | Rajče červené čerstvé | 240 g |
1 1 menší cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
kousek kousek řapíkatého celeru | Celer řapíkatý | |
kousek kousek bulvy fenyklu | Fenykl hlíza | |
1/2 1/2 červeného paprikového lusku | Paprika bílá čerstvá | |
1 lžička 1 lžička tymiánu | Tymián sušený | 5 g |
1 lžíce 1 lžíce balsamikového octa | Ocet balsamikový bílý | 20 ml |
3 lžíce 3 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 33 ml |
sůl | Sůl mořská | |
300-350 g 300-350 g rajčat ve vlastni šťávě | Rajče červené sterilované | 325 g |
6 6 černých oliv | Olivy čerstvé zralé | |
1 lžička 1 lžička kapary | Kapary | 5 g |
hrst hrst čerstvé bazalky | Bazalka čerstvá | |
třtinový cukr (nebo klasický cukr) | Cukr třtinový | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý |