Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Nedělní srnčí polévka s fritátovými nudlemi)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 418 kJ /
339 kcal
Bílkoviny19,71 g
– z toho živočišné bílkoviny13,78 g
– z toho rostlinné bílkoviny5,93 g
Tuky10,91 g
– nasycené3,60 g
– nenasycené4,83 g
–– mononenasycené3,59 g
–– polynenasycené1,24 g
––– omega 30,04 g
Vláknina20,16 g
Cholesterol 268 mg
Sodík 386 mg
Sůl0,83 g
Sacharidy31,96 g
– cukry23,15 g
––– laktóza7,35 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
srnčí kosti Kost srnčí
srnčí maso Srnec kýta
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
1/4 1/4 většího celeru Celer bulva čerstvá 135 g
1 1 malá petržel Petržel kořenová čerstvá
2 2 mrkve Mrkev čerstvá 100 g
5 5 mini rajčátek Rajčata cherry 150 g
1 stroužek 1 stroužek česneku Česnek čerstvý 7 g
5 kuliček 5 kuliček pepře Pepř černý
libeček Libeček čerstvý
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
150 ml 150 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 150 ml
70 70 polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá
špetka špetka prášku do pečiva Kypřící prášek
špetka špetka soli Sůl mořská
špetka špetka muškátového oříšku Muškátový oříšek
zelené bylinky čerstvé nebo sušené Petržel nať čerstvá
trošku trošku oleje na opečení Olej řepkový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.