Nutriční hodnoty (Vepřové závitky z parního hrnce)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 2 000 kJ / 478 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 41,67 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 41,67 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 34,00 g |
– nasycené | 21,33 g |
– nenasycené | 12,27 g |
–– mononenasycené | 10,07 g |
–– polynenasycené | 2,20 g |
––– omega 3 | 0,27 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 180 mg |
Sodík | 2,86 g |
Sůl | 7,00 g |
Sacharidy | 1,33 g |
– cukry | 1,33 g |
––– laktóza | 1,43 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 2 vepřové panenky | Vepřová panenka | |
10 dkg 10 dkg Nivy | Niva 50% t. v s. | 100 g |
10 dkg 10 dkg šunky | Šunka vepřová vařená | 100 g |
hořčice | Hořčice plnotučná | |
česnek | Česnek čerstvý | |
pepř | Pepř černý | |
sůl | Sůl mořská | |
bazalka | Bazalka čerstvá | |
petrželka | Petržel nať čerstvá | |
brambory | Brambor zimní | |
máslo | Máslo kravské | |
mléko | Mléko kravské polotučné 1,5% |