Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Mrkev po indicku)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 150 kJ /
275 kcal
Bílkoviny7,51 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny7,51 g
Tuky2,45 g
– nasycené0,42 g
– nenasycené1,84 g
–– mononenasycené0,83 g
–– polynenasycené1,01 g
––– omega 30,01 g
Vláknina20,43 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 486 mg
Sůl1,20 g
Sacharidy45,50 g
– cukry24,29 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
600 g 600 g mrkve (asi 3-4 větší) Mrkev čerstvá 600 g
olej Olej řepkový
1/2 lžičky 1/2 lžičky celého římského kmínu Římský kmín 2.5 g
1/2 lžičky 1/2 lžičky mletého římského kmínu Římský kmín mletý 3.5 g
1/2 lžičky 1/2 lžičky mletého koriandru Koriandr list sušený 2.5 g
1/2 lžičky 1/2 lžičky garam masaly (nemusí být) Garam masala 2.5 g
1/2 lžičky 1/2 lžičky kurkumy Kurkuma mletá 2.5 g
sůl Sůl mořská
( 1 lžička 1 lžička mouky na zahuštění - já použila bezlepkovou) Mouka pšeničná hladká 5 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.