Nutriční hodnoty (Filé na zelenině v"tlakovém hrnci MICROLINE"z mikrovlnky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 3 052 kJ / 729 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 66,49 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 54,14 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 12,35 g |
Tuky | 19,28 g |
– nasycené | 11,32 g |
– nenasycené | 7,12 g |
–– mononenasycené | 5,80 g |
–– polynenasycené | 1,32 g |
––– omega 3 | 0,40 g |
Vláknina | 20,51 g |
Cholesterol | 231 mg |
Sodík | 239 mg |
Sůl | 0,48 g |
Sacharidy | 64,19 g |
– cukry | 14,84 g |
––– laktóza | 0,16 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
300 g 300 g rybího filé | Treska filet | 300 g |
250 g 250 g brambor | Brambor zimní | 250 g |
150 g 150 g žampionů | Žampion čerstvý | 150 g |
1 1 menší cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
1/2 1/2 červené papriky | Paprika červená čerstvá | 75 g |
1/2 lžičky 1/2 lžičky drceného kmínu | Kmín mletý | 2.5 g |
trochu trochu soli | Sůl mořská | |
šťáva z 1/2 šťáva z 1/2 limetky (nebo citronu) | Limetka čerstvá | 40 g |
2 plátky 2 plátky másla (cca 5 mm silné) | Máslo kravské | 20 g |
čerstvá zelenina na ozdobu | Okurka salátová čerstvá | |
bylinky na posypání | Petržel nať čerstvá |