Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Hovězí pečeně Esterházy s krupicovým nokem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie20 160 kJ /
4 818 kcal
Bílkoviny287,65 g
– z toho živočišné bílkoviny258,23 g
– z toho rostlinné bílkoviny29,42 g
Tuky308,14 g
– nasycené176,82 g
– nenasycené119,88 g
–– mononenasycené104,44 g
–– polynenasycené15,44 g
––– omega 31,47 g
Vláknina28,38 g
Cholesterol 1,56 g
Sodík 2,82 g
Sůl7,05 g
Sacharidy209,42 g
– cukry40,30 g
––– laktóza20,90 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 kg 1 kg hovězí plece Hovězí plec 1000 g
80 g 80 g špeku Špek 80 g
100 g 100 g másla Máslo kravské 100 g
160 g 160 g mrkve Mrkev čerstvá 160 g
160 g 160 g celeru Celer bulva čerstvá 160 g
160 g 160 g petržele Petržel kořenová čerstvá 160 g
kůra z 1 kůra z 1 citronu Citrón čerstvý 90 g
1 l 1 l hovězího vývaru Vývar hovězí 1000 ml
250 ml 250 ml zakysané smetany Smetana kravská zakysaná 12% 250 ml
40 g 40 g jíšky Jíška máslová
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
200 ml 200 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 200 ml
100 g 100 g másla Máslo kravské 100 g
100 g 100 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 100 g
100 g 100 g krupice Krupice pšeničná hrubá 100 g
2 2 žloutky Vaječný žloutek 46 g
4 4 bílky Vaječný bílek 132 g
špetka špetka muškátového oříšku Muškátový oříšek
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.