Nutriční hodnoty (Klobásky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 51 166 kJ / 12 229 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 2 006,23 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 1 990,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 16,23 g |
Tuky | 424,03 g |
– nasycené | 104,52 g |
– nenasycené | 212,52 g |
–– mononenasycené | 184,17 g |
–– polynenasycené | 28,35 g |
––– omega 3 | 2,00 g |
Vláknina | 38,17 g |
Cholesterol | 6,50 g |
Sodík | 125,10 g |
Sůl | 310,00 g |
Sacharidy | 87,50 g |
– cukry | 5,17 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
10 kg 10 kg vepřové plece (nebo vepřový bůček) | Vepřová plec | 10000 g |
300 g 300 g soli | Sůl mořská | 300 g |
150-200 g 150-200 g česneku | Česnek čerstvý | 175 g |
150-200 g 150-200 g sladké maďarské papriky | Paprika sladká | |
25 g 25 g pálivé papriky (i víc, podle chuti) | Paprika pálivá | 25 g |
40 g 40 g mletého pepře | Pepř černý mletý | 40 g |
celý kmín (dle potřeby) | Kmín | |
majoránka (nemusí být) | Majoránka sušená | |