Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Klobásky)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie51 166 kJ /
12 229 kcal
Bílkoviny2 006,23 g
– z toho živočišné bílkoviny1 990,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny16,23 g
Tuky424,03 g
– nasycené104,52 g
– nenasycené212,52 g
–– mononenasycené184,17 g
–– polynenasycené28,35 g
––– omega 32,00 g
Vláknina38,17 g
Cholesterol 6,50 g
Sodík 125,10 g
Sůl310,00 g
Sacharidy87,50 g
– cukry5,17 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
10 kg 10 kg vepřové plece (nebo vepřový bůček) Vepřová plec 10000 g
300 g 300 g soli Sůl mořská 300 g
150-200 g 150-200 g česneku Česnek čerstvý 175 g
150-200 g 150-200 g sladké maďarské papriky Paprika sladká
25 g 25 g pálivé papriky (i víc, podle chuti) Paprika pálivá 25 g
40 g 40 g mletého pepře Pepř černý mletý 40 g
celý kmín (dle potřeby) Kmín
majoránka (nemusí být) Majoránka sušená

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.