Nutriční hodnoty (Játra čtyř druhů, s krůtím a sojovými kostkami)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 17 767 kJ / 4 246 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 306,48 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 217,50 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 88,98 g |
Tuky | 280,42 g |
– nasycené | 129,61 g |
– nenasycené | 139,68 g |
–– mononenasycené | 116,55 g |
–– polynenasycené | 23,13 g |
––– omega 3 | 1,30 g |
Vláknina | 40,20 g |
Cholesterol | 2,47 g |
Sodík | 5,50 g |
Sůl | 13,90 g |
Sacharidy | 105,25 g |
– cukry | 8,20 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
sádlo | Sádlo vepřové | |
30 dkg 30 dkg slanina (anglická) | Špek | 300 g |
1 1 velká cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
1-2 1-2 zelených paprik | Paprika zelená čerstvá | |
500 g 500 g krůtí maso (může být i kuřecí) | Krůta prsa bez kůže | 500 g |
koření country (nebo divočina, paprika...) | Koření Argentina | |
250 g 250 g drubežích jater | Játra kuřecí | 250 g |
250 g 250 g vepřových jater | Játra vepřová | 250 g |
sojová omáčka | Sójová omáčka Tamari | |
20 dkg 20 dkg sojové kostky (sáček) | Sójové maso | 200 g |
bazalka | Bazalka čerstvá | |
pažitka | Pažitka čerstvá | |
1-2 lžíce 1-2 lžíce škrobu dle hustoty směsi (škrobová moučka na zahuštění masových směsí) | Bramborový škrob | 22.5 g |
sůl | Sůl mořská | |
na podlití vývar nebo voda | Vývar hovězí |