Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Játra čtyř druhů, s krůtím a sojovými kostkami)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie17 767 kJ /
4 246 kcal
Bílkoviny306,48 g
– z toho živočišné bílkoviny217,50 g
– z toho rostlinné bílkoviny88,98 g
Tuky280,42 g
– nasycené129,61 g
– nenasycené139,68 g
–– mononenasycené116,55 g
–– polynenasycené23,13 g
––– omega 31,30 g
Vláknina40,20 g
Cholesterol 2,47 g
Sodík 5,50 g
Sůl13,90 g
Sacharidy105,25 g
– cukry8,20 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
sádlo Sádlo vepřové
30 dkg 30 dkg slanina (anglická) Špek 300 g
1 1 velká cibule Cibule čerstvá 70 g
1-2 1-2 zelených paprik Paprika zelená čerstvá
500 g 500 g krůtí maso (může být i kuřecí) Krůta prsa bez kůže 500 g
koření country (nebo divočina, paprika...) Koření Argentina
250 g 250 g drubežích jater Játra kuřecí 250 g
250 g 250 g vepřových jater Játra vepřová 250 g
sojová omáčka Sójová omáčka Tamari
20 dkg 20 dkg sojové kostky (sáček) Sójové maso 200 g
bazalka Bazalka čerstvá
pažitka Pažitka čerstvá
1-2 lžíce 1-2 lžíce škrobu dle hustoty směsi (škrobová moučka na zahuštění masových směsí) Bramborový škrob 22.5 g
sůl Sůl mořská
na podlití vývar nebo voda Vývar hovězí

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.