Nutriční hodnoty (Bostonské fazole)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 10 316 kJ / 2 466 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 129,40 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 36,25 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 93,15 g |
Tuky | 91,25 g |
– nasycené | 22,23 g |
– nenasycené | 53,23 g |
–– mononenasycené | 39,33 g |
–– polynenasycené | 13,90 g |
––– omega 3 | 2,78 g |
Vláknina | 181,80 g |
Cholesterol | 115 mg |
Sodík | 3,26 g |
Sůl | 7,86 g |
Sacharidy | 190,80 g |
– cukry | 49,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g červených fazolí | Fazole červená ledvina | 500 g |
250 g 250 g uzeného bůčku | Vepřový bok uzený | 250 g |
3 lžíce 3 lžíce dijonské hořčice | Hořčice dijonská | 45 g |
4 lžíce 4 lžíce javorového sirupu | Sirup javorový | 60 ml |
sůl | Sůl mořská | |
1/2 lžičky 1/2 lžičky prášku do pečiva | Kypřící prášek | 2 g |
máslo | Máslo kravské |