Nutriční hodnoty (Obrácený jablkový koláč s krémem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 27 709 kJ / 6 623 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 73,66 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 36,47 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 37,19 g |
Tuky | 354,92 g |
– nasycené | 154,56 g |
– nenasycené | 182,81 g |
–– mononenasycené | 143,63 g |
–– polynenasycené | 39,17 g |
––– omega 3 | 9,53 g |
Vláknina | 51,22 g |
Cholesterol | 1,67 g |
Sodík | 894 mg |
Sůl | 1,84 g |
Sacharidy | 747,43 g |
– cukry | 508,26 g |
––– laktóza | 2,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
200 g 200 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 200 g |
1 1 kypřicí prášek do pečiva | Kypřící prášek | |
200 g 200 g moučkového cukru | Cukr bílý | 200 g |
100 ml 100 ml vody | Voda | 100 ml |
100 ml 100 ml oleje | Olej řepkový | 100 ml |
2 lžíce 2 lžíce kakaa | Kakao prášek | 50 g |
1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
1 lžíce 1 lžíce rumu | Rum | 17 ml |
1 špetka 1 špetka soli do bílkového sněhu | Sůl mořská | 1 g |
máslo na potření papíru na pečení | Máslo kravské | |
1000 g 1000 g jablek | Jablko čerstvé | 1000 g |
100 g 100 g krupicového cukru | Cukr bílý | 100 g |
2 lžíce 2 lžíce mleté skořice | Skořice ceylonská mletá | 30 g |
1,5 sáčku 1,5 sáčku vanilkového pudinku (nebo Zlatého klasu) | Puding v prášku | 72 g |
400 ml 400 ml vody | Voda | 400 ml |
100 g 100 g krupicového cukru | Cukr bílý | 100 g |
dřeň z vanilkového lusku | Vanilkové lusky | |
250 g 250 g másla | Máslo kravské | 250 g |
čokoládová poleva | Čokoládová poleva |