Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Obrácený jablkový koláč s krémem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie27 709 kJ /
6 623 kcal
Bílkoviny73,66 g
– z toho živočišné bílkoviny36,47 g
– z toho rostlinné bílkoviny37,19 g
Tuky354,92 g
– nasycené154,56 g
– nenasycené182,81 g
–– mononenasycené143,63 g
–– polynenasycené39,17 g
––– omega 39,53 g
Vláknina51,22 g
Cholesterol 1,67 g
Sodík 894 mg
Sůl1,84 g
Sacharidy747,43 g
– cukry508,26 g
––– laktóza2,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 4 vejce Vejce slepičí 280 g
200 g 200 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 200 g
1 1 kypřicí prášek do pečiva Kypřící prášek
200 g 200 g moučkového cukru Cukr bílý 200 g
100 ml 100 ml vody Voda 100 ml
100 ml 100 ml oleje Olej řepkový 100 ml
2 lžíce 2 lžíce kakaa Kakao prášek 50 g
1 1 vanilkový cukr Cukr vanilkový
1 lžíce 1 lžíce rumu Rum 17 ml
1 špetka 1 špetka soli do bílkového sněhu Sůl mořská 1 g
máslo na potření papíru na pečení Máslo kravské
1000 g 1000 g jablek Jablko čerstvé 1000 g
100 g 100 g krupicového cukru Cukr bílý 100 g
2 lžíce 2 lžíce mleté skořice Skořice ceylonská mletá 30 g
1,5 sáčku 1,5 sáčku vanilkového pudinku (nebo Zlatého klasu) Puding v prášku 72 g
400 ml 400 ml vody Voda 400 ml
100 g 100 g krupicového cukru Cukr bílý 100 g
dřeň z vanilkového lusku Vanilkové lusky
250 g 250 g másla Máslo kravské 250 g
čokoládová poleva Čokoládová poleva

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.