Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Gratinovaný bramborový salát)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie7 036 kJ /
1 682 kcal
Bílkoviny61,67 g
– z toho živočišné bílkoviny40,71 g
– z toho rostlinné bílkoviny20,96 g
Tuky71,72 g
– nasycené39,19 g
– nenasycené30,98 g
–– mononenasycené17,15 g
–– polynenasycené13,83 g
––– omega 30,24 g
Vláknina32,08 g
Cholesterol 277 mg
Sodík 2,96 g
Sůl6,97 g
Sacharidy182,55 g
– cukry58,20 g
––– laktóza6,74 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
750 g 750 g vařených brambor Brambor zimní 750 g
2 2 vařené střední mrkve Mrkev čerstvá 100 g
1/4 1/4 celeru Celer bulva čerstvá 135 g
1 1 větší cibule Cibule čerstvá 70 g
1 1 větší sterilovaná okurka Okurka polní zavařená
1 1 větší červená paprika Paprika červená čerstvá 150 g
200 g 200 g šunkového salámu vcelku(možno vynechat) Měkký salám 200 g
30 g 30 g másla nebo oleje Máslo kravské 30 g
100 g 100 g tvrdého sýra Sýr kravský tvrdý 30% 100 g
150 ml 150 ml vody Voda 150 ml
50 ml 50 ml octa Ocet lihový 50 ml
sůl Sůl mořská
1 lžíce 1 lžíce cukru Cukr bílý 25 g
bobkový list Bobkový list sušený
celý pepř Pepř černý
1 díl 1 díl octa Ocet lihový
3 díly 3 díly vody Voda

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.