Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jemné krůtí ragú)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie4 148 kJ /
991 kcal
Bílkoviny133,33 g
– z toho živočišné bílkoviny123,50 g
– z toho rostlinné bílkoviny9,83 g
Tuky33,57 g
– nasycené19,45 g
– nenasycené11,62 g
–– mononenasycené9,55 g
–– polynenasycené2,07 g
––– omega 31,21 g
Vláknina13,15 g
Cholesterol 340 mg
Sodík 496 mg
Sůl1,35 g
Sacharidy33,60 g
– cukry23,10 g
––– laktóza9,50 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g krůtího masa (prso nebo vykostěné horní stehno) Krůta prsa bez kůže 500 g
máslo Máslo kravské
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
1 1 mrkev Mrkev čerstvá 50 g
asi 300 g 300 g květáku Květák čerstvý 300 g
1 lžíce 1 lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká 10 g
250 ml 250 ml smetany na vaření Smetana kravská sladká 12% 250 ml
drůbeží vývar Vývar kuřecí
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.