Nutriční hodnoty (Jemné krůtí ragú)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 4 148 kJ / 991 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 133,33 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 123,50 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 9,83 g |
Tuky | 33,57 g |
– nasycené | 19,45 g |
– nenasycené | 11,62 g |
–– mononenasycené | 9,55 g |
–– polynenasycené | 2,07 g |
––– omega 3 | 1,21 g |
Vláknina | 13,15 g |
Cholesterol | 340 mg |
Sodík | 496 mg |
Sůl | 1,35 g |
Sacharidy | 33,60 g |
– cukry | 23,10 g |
––– laktóza | 9,50 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g krůtího masa (prso nebo vykostěné horní stehno) | Krůta prsa bez kůže | 500 g |
máslo | Máslo kravské | |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
1 1 mrkev | Mrkev čerstvá | 50 g |
asi 300 g 300 g květáku | Květák čerstvý | 300 g |
1 lžíce 1 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 10 g |
250 ml 250 ml smetany na vaření | Smetana kravská sladká 12% | 250 ml |
drůbeží vývar | Vývar kuřecí | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý |