Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Fazolkovo-pórková polévka)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 149 kJ /
275 kcal
Bílkoviny9,96 g
– z toho živočišné bílkoviny8,98 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,98 g
Tuky22,58 g
– nasycené9,08 g
– nenasycené11,06 g
–– mononenasycené8,83 g
–– polynenasycené2,23 g
––– omega 30,04 g
Vláknina4,20 g
Cholesterol 273 mg
Sodík 105 mg
Sůl0,21 g
Sacharidy7,00 g
– cukry4,20 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1/2 sáčku 1/2 sáčku mražených zelených fazolek Fazolky čerstvé
1 1 menší pórek Pórek čerstvý
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
1 1 zakysaná smetana Smetana kravská zakysaná 12%
kuřecí vývar (může být i želé v kelímku) Vývar kuřecí
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
1 lžíce 1 lžíce sádla Sádlo vepřové 15 g
hladká mouka na zahuštění Mouka pšeničná hladká
zelená petrželka Petržel nať čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.