Nutriční hodnoty (Karamelový řez)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 503 kJ / 1 554 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 45,81 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 19,81 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 26,00 g |
Tuky | 67,52 g |
– nasycené | 5,83 g |
– nenasycené | 51,25 g |
–– mononenasycené | 5,53 g |
–– polynenasycené | 45,72 g |
––– omega 3 | 7,50 g |
Vláknina | 10,00 g |
Cholesterol | 3 mg |
Sodík | 996 mg |
Sůl | 1,79 g |
Sacharidy | 185,83 g |
– cukry | 106,51 g |
––– laktóza | 0,01 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
100 g 100 g vlašských ořechů | Vlašské ořechy | 100 g |
100 g 100 g strouhanky | Strouhanka pšeničná | 100 g |
100 g 100 g cukru moučky | Cukr bílý | 100 g |
6 6 bílků | Vaječný bílek | 198 g |
trochu trochu prášku do pečiva | Kypřící prášek | |
dortové pláty pláty | ||
1 1 kondenzované mléko | Mléko kondenzované slazené | |
1 1 máslo | Máslo kravské | 1 g |