Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Francouzský medový krémeš)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 35

Energie23 833 kJ /
5 696 kcal
Bílkoviny107,25 g
– z toho živočišné bílkoviny69,35 g
– z toho rostlinné bílkoviny37,90 g
Tuky293,69 g
– nasycené162,53 g
– nenasycené116,95 g
–– mononenasycené97,83 g
–– polynenasycené19,11 g
––– omega 31,80 g
Vláknina9,99 g
Cholesterol 1,83 g
Sodík 3,49 g
Sůl1,80 g
Sacharidy640,61 g
– cukry410,07 g
––– laktóza65,70 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
300 g 300 g hladké mouky speciál Mouka pšeničná hladká 300 g
100 g 100 g práškového cukru Cukr bílý 100 g
1 PL 1 PL rumu Rum 17 ml
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
1 1 žloutek Vaječný žloutek 23 g
1 ČL 1 ČL sody bikarbóny Jedlá soda 10 g
50 g 50 g Hery Margarín 50 g
1 PL 1 PL medu Med nepasterovaný 36 g
1 l 1 l mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 1000 ml
2 2 Zlaté klasy Puding v prášku
3 PL 3 PL polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 33 g
3 3 žloutky Vaječný žloutek 69 g
250 g 250 g másla Máslo kravské 250 g
200 g 200 g práškového cukru Cukr bílý 200 g
2 2 šlehačky v prášku Šlehačka v prášku
300 ml 300 ml mléka do šlehaček Mléko kravské polotučné 1,5% 300 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.