Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Dušený celer)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie2 062 kJ /
493 kcal
Bílkoviny14,83 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny14,83 g
Tuky19,23 g
– nasycené1,71 g
– nenasycené16,36 g
–– mononenasycené11,15 g
–– polynenasycené5,21 g
––– omega 31,05 g
Vláknina37,10 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 1,14 g
Sůl2,66 g
Sacharidy49,69 g
– cukry11,92 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 celer (větší nebo 2 menší) Celer bulva čerstvá 540 g
3-4 lžíce 3-4 lžíce plnotučné hořčice Hořčice plnotučná 52.5 g
1 lžička 1 lžička kari Kari 5 g
1 1 cibule (větší) Cibule čerstvá 70 g
5 stroužků 5 stroužků česneku Česnek čerstvý 35 g
kečup Kečup sladký
trošku trošku oleje Olej řepkový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.