Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Slezské řízky)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie3 223 kJ /
770 kcal
Bílkoviny3,50 g
– z toho živočišné bílkoviny3,50 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,00 g
Tuky84,00 g
– nasycené41,00 g
– nenasycené42,00 g
–– mononenasycené36,00 g
–– polynenasycené6,00 g
––– omega 30,10 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 70 mg
Sodík 1,60 g
Sůl4,00 g
Sacharidy0,10 g
– cukry0,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
krůtí prsa (může být i vepřové maso vhodné na řízky) Vepřová kýta
hrst hrst lesních hub Hřib čerstvý
100 g 100 g uzené slaniny Špek 100 g
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
hladká mouka (na obalení) Mouka pšeničná hladká
brambory (tolik, kolik budeme dělat porcí) Brambor zimní
vajíčko Vejce slepičí
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
majoránka Majoránka sušená
česnek Česnek čerstvý
hladká mouka Mouka pšeničná hladká
olej (na smažení) Olej řepkový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.