Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vepřová kotleta s fazolkami a cibulí)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie3 310 kJ /
791 kcal
Bílkoviny15,47 g
– z toho živočišné bílkoviny0,63 g
– z toho rostlinné bílkoviny14,85 g
Tuky14,28 g
– nasycené2,66 g
– nenasycené11,28 g
–– mononenasycené8,86 g
–– polynenasycené2,43 g
––– omega 30,05 g
Vláknina44,84 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 65 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy115,10 g
– cukry97,73 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 lžíce 1 lžíce olivového oleje Olej olivový 11 ml
6 6 červených cibulí Cibule červená čerstvá 414 g
4 4 vepřové kotlety s kostí Vepřová kotleta s kostí
125 ml 125 ml cidru nebo jablečného moštu či 100% jablečného džusu Víno bílé polosladké 125 ml
125 ml 125 ml kuřecího vývaru Vývar kuřecí 125 ml
50 g 50 g hnědého cukru Cukr třtinový 50 g
2 lžíce 2 lžíce citronové šťávy Šťáva z citrónu 30 ml
mořská sůl Sůl mořská
mletý černý pepř Pepř černý mletý
400 g 400 g zelených fazolek Fazolky čerstvé 400 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.