Nutriční hodnoty (Vepřová kotleta s fazolkami a cibulí)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 310 kJ / 791 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 15,47 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,63 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 14,85 g |
Tuky | 14,28 g |
– nasycené | 2,66 g |
– nenasycené | 11,28 g |
–– mononenasycené | 8,86 g |
–– polynenasycené | 2,43 g |
––– omega 3 | 0,05 g |
Vláknina | 44,84 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 65 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 115,10 g |
– cukry | 97,73 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 lžíce 1 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 11 ml |
6 6 červených cibulí | Cibule červená čerstvá | 414 g |
4 4 vepřové kotlety s kostí | Vepřová kotleta s kostí | |
125 ml 125 ml cidru nebo jablečného moštu či 100% jablečného džusu | Víno bílé polosladké | 125 ml |
125 ml 125 ml kuřecího vývaru | Vývar kuřecí | 125 ml |
50 g 50 g hnědého cukru | Cukr třtinový | 50 g |
2 lžíce 2 lžíce citronové šťávy | Šťáva z citrónu | 30 ml |
mořská sůl | Sůl mořská | |
mletý černý pepř | Pepř černý mletý | |
400 g 400 g zelených fazolek | Fazolky čerstvé | 400 g |