Nutriční hodnoty (Kuřecí prsa na Nivě)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 5 540 kJ / 1 324 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 52,50 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 32,50 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 20,00 g |
Tuky | 46,00 g |
– nasycené | 30,00 g |
– nenasycené | 14,50 g |
–– mononenasycené | 13,00 g |
–– polynenasycené | 1,50 g |
––– omega 3 | 0,50 g |
Vláknina | 22,00 g |
Cholesterol | 160 mg |
Sodík | 3,86 g |
Sůl | 9,50 g |
Sacharidy | 164,00 g |
– cukry | 12,00 g |
––– laktóza | 2,15 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 kg 1 kg brambor | Brambor zimní | 1000 g |
4 plátky 4 plátky kuřecích prsou | Kuře prso | |
15 dkg 15 dkg Nivy | Niva 50% t. v s. | 150 g |
1 balení 1 balení smetany | Smetana kravská sladká 12% | |
3 špetky 3 špetky bazalky | Bazalka čerstvá | |
olej na vymazání pekáčku | Olej řepkový | |
2 špetky 2 špetky soli | Sůl mořská | 2 g |
cibule | Cibule čerstvá |