Nutriční hodnoty (Hrníčkový salát Tabbouleh)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 2 045 kJ / 489 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 15,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 15,00 g |
Tuky | 1,25 g |
– nasycené | 0,25 g |
– nenasycené | 0,88 g |
–– mononenasycené | 0,25 g |
–– polynenasycené | 0,63 g |
––– omega 3 | 0,01 g |
Vláknina | 13,75 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 3,22 g |
Sůl | 8,00 g |
Sacharidy | 97,50 g |
– cukry | 2,50 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 hrnky 4 hrnky najemno posekané hladkolisté petrželky | Petržel nať čerstvá | |
1 hrnek 1 hrnek drobně pokrájených rajčat | Rajče červené čerstvé | |
1 hrnek 1 hrnek drobně pokrájené salátové okurky | Okurka salátová čerstvá | |
1/2 hrnku 1/2 hrnku drobně posekané máty | Máta peprná list čerstvá | |
1/4 hrnku 1/4 hrnku drobně posekané červené cibule | Cibule červená čerstvá | |
1/2 hrnku 1/2 hrnku bulguru | Pšeničný bulgur | 125 g |
citronová šťáva z 1 citronu (může být i víc, záleží na chuti každého) | Šťáva z citrónu | |
olivový olej (nešetřete) | Olej olivový | |
1 lžička 1 lžička soli | Sůl mořská | 8 g |