Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Hrníčkový salát Tabbouleh)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie2 045 kJ /
489 kcal
Bílkoviny15,00 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny15,00 g
Tuky1,25 g
– nasycené0,25 g
– nenasycené0,88 g
–– mononenasycené0,25 g
–– polynenasycené0,63 g
––– omega 30,01 g
Vláknina13,75 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 3,22 g
Sůl8,00 g
Sacharidy97,50 g
– cukry2,50 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 hrnky 4 hrnky najemno posekané hladkolisté petrželky Petržel nať čerstvá
1 hrnek 1 hrnek drobně pokrájených rajčat Rajče červené čerstvé
1 hrnek 1 hrnek drobně pokrájené salátové okurky Okurka salátová čerstvá
1/2 hrnku 1/2 hrnku drobně posekané máty Máta peprná list čerstvá
1/4 hrnku 1/4 hrnku drobně posekané červené cibule Cibule červená čerstvá
1/2 hrnku 1/2 hrnku bulguru Pšeničný bulgur 125 g
citronová šťáva z 1 citronu (může být i víc, záleží na chuti každého) Šťáva z citrónu
olivový olej (nešetřete) Olej olivový
1 lžička 1 lžička soli Sůl mořská 8 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.