Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jablečný štrůdlík)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie10 646 kJ /
2 545 kcal
Bílkoviny45,34 g
– z toho živočišné bílkoviny0,56 g
– z toho rostlinné bílkoviny44,78 g
Tuky108,48 g
– nasycené49,29 g
– nenasycené52,27 g
–– mononenasycené33,74 g
–– polynenasycené18,54 g
––– omega 31,15 g
Vláknina62,63 g
Cholesterol 204 mg
Sodík 42 mg
Sůl0,05 g
Sacharidy315,42 g
– cukry65,87 g
––– laktóza0,64 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
300 g 300 g celozrnné špaldové mouky Mouka špaldová celozrnná hladká 300 g
80 g 80 g másla (domácí nebo Jihočeské) Máslo kravské 80 g
150 ml 150 ml vlažné vody Voda 150 ml
2 lžíce 2 lžíce krupice nebo mletých ovesných vloček Krupice pšeničná hrubá 30 g
3 lžíce 3 lžíce sezamových semínek Sezam loupaný 45 g
4 4 jablka Jablko čerstvé 600 g
hrst hrst rozinek Rozinky
skořice Skořice ceylonská
med Med nepasterovaný
obilné mléko na potření Nápoj ječný
moučková Fruktosa na posypání Fruktóza

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.