Nutriční hodnoty (Jablečný štrůdlík)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 10 646 kJ / 2 545 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 45,34 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,56 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 44,78 g |
Tuky | 108,48 g |
– nasycené | 49,29 g |
– nenasycené | 52,27 g |
–– mononenasycené | 33,74 g |
–– polynenasycené | 18,54 g |
––– omega 3 | 1,15 g |
Vláknina | 62,63 g |
Cholesterol | 204 mg |
Sodík | 42 mg |
Sůl | 0,05 g |
Sacharidy | 315,42 g |
– cukry | 65,87 g |
––– laktóza | 0,64 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
300 g 300 g celozrnné špaldové mouky | Mouka špaldová celozrnná hladká | 300 g |
80 g 80 g másla (domácí nebo Jihočeské) | Máslo kravské | 80 g |
150 ml 150 ml vlažné vody | Voda | 150 ml |
2 lžíce 2 lžíce krupice nebo mletých ovesných vloček | Krupice pšeničná hrubá | 30 g |
3 lžíce 3 lžíce sezamových semínek | Sezam loupaný | 45 g |
4 4 jablka | Jablko čerstvé | 600 g |
hrst hrst rozinek | Rozinky | |
skořice | Skořice ceylonská | |
med | Med nepasterovaný | |
obilné mléko na potření | Nápoj ječný | |
moučková Fruktosa na posypání | Fruktóza |