Nutriční hodnoty (Jablíčka naruby)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 13 447 kJ / 3 214 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 59,10 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 26,04 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 33,06 g |
Tuky | 81,85 g |
– nasycené | 11,38 g |
– nenasycené | 59,92 g |
–– mononenasycené | 41,40 g |
–– polynenasycené | 18,52 g |
––– omega 3 | 4,46 g |
Vláknina | 40,41 g |
Cholesterol | 777 mg |
Sodík | 502 mg |
Sůl | 1,02 g |
Sacharidy | 540,06 g |
– cukry | 188,84 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
100 g 100 g celozrnné pšeničné mouky | Mouka pšeničná celozrnná hrubá | 100 g |
100 g 100 g špaldové mouky | Mouka špaldová hrubá | 100 g |
3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g |
70 g 70 g fruktosy | Fruktóza | 70 g |
40 g 40 g obilného mléka OvesMilk TopNatur (sušený nápoj) | Nápoj ječný | 40 g |
100 ml 100 ml vody | Voda | 100 ml |
50 g 50 g oleje | Olej řepkový | 50 ml |
4 g 4 g bio kypřícího prášku | Kypřící prášek bez fosfátů | 4 g |
2 lžíce 2 lžíce bio kakaového prášku | Kakao prášek | |
500 g 500 g jablek | Jablko čerstvé | 500 g |
2 lžíce 2 lžíce skořice | Skořice ceylonská | 30 g |
2 lžíce 2 lžíce medu | Med nepasterovaný | 72 g |
200 g 200 g vanilkového pudinku | Puding v prášku | 200 g |
100 g 100 g jablečného pyré | Jablečné pyré | 100 g |
10 g 10 g kukuřičného škrobu | Škrob kukuřičný | 10 g |
hořká čokoláda | Čokoláda hořká 40% |