Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jablíčka naruby)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie13 447 kJ /
3 214 kcal
Bílkoviny59,10 g
– z toho živočišné bílkoviny26,04 g
– z toho rostlinné bílkoviny33,06 g
Tuky81,85 g
– nasycené11,38 g
– nenasycené59,92 g
–– mononenasycené41,40 g
–– polynenasycené18,52 g
––– omega 34,46 g
Vláknina40,41 g
Cholesterol 777 mg
Sodík 502 mg
Sůl1,02 g
Sacharidy540,06 g
– cukry188,84 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
100 g 100 g celozrnné pšeničné mouky Mouka pšeničná celozrnná hrubá 100 g
100 g 100 g špaldové mouky Mouka špaldová hrubá 100 g
3 3 vejce Vejce slepičí 210 g
70 g 70 g fruktosy Fruktóza 70 g
40 g 40 g obilného mléka OvesMilk TopNatur (sušený nápoj) Nápoj ječný 40 g
100 ml 100 ml vody Voda 100 ml
50 g 50 g oleje Olej řepkový 50 ml
4 g 4 g bio kypřícího prášku Kypřící prášek bez fosfátů 4 g
2 lžíce 2 lžíce bio kakaového prášku Kakao prášek
500 g 500 g jablek Jablko čerstvé 500 g
2 lžíce 2 lžíce skořice Skořice ceylonská 30 g
2 lžíce 2 lžíce medu Med nepasterovaný 72 g
200 g 200 g vanilkového pudinku Puding v prášku 200 g
100 g 100 g jablečného pyré Jablečné pyré 100 g
10 g 10 g kukuřičného škrobu Škrob kukuřičný 10 g
hořká čokoláda Čokoláda hořká 40%

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.