Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Dvoubarevné broskvové řezy)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie14 398 kJ /
3 441 kcal
Bílkoviny79,90 g
– z toho živočišné bílkoviny47,40 g
– z toho rostlinné bílkoviny32,50 g
Tuky158,80 g
– nasycené47,90 g
– nenasycené93,20 g
–– mononenasycené68,70 g
–– polynenasycené24,50 g
––– omega 34,34 g
Vláknina20,00 g
Cholesterol 1,30 g
Sodík 783 mg
Sůl2,41 g
Sacharidy413,10 g
– cukry306,00 g
––– laktóza20,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
5 5 vajec Vejce slepičí 350 g
10 dkg 10 dkg cukru Cukr bílý 100 g
1 1 vanilkový cukr Cukr vanilkový
10 dkg 10 dkg hladké mouky Mouka pšeničná hladká 100 g
1 1 prášek do pečiva Kypřící prášek 12 g
2 PL 2 PL kakaa Kakao prášek 50 g
50 ml 50 ml oleje Olej řepkový 50 ml
1 1 měkký tvaroh v alobalu Tvaroh polotučný
1 1 zakysaná smetana Smetana kravská zakysaná 12%
1 1 šlehačka Šlehačka 35%
10 dkg 10 dkg mletého cukru Cukr bílý 100 g
1 1 želatinový ztužovač za studena Dr.Oetker Ztužovač želatinový
2 2 šlehačky ke šlehání 33% Šlehačka 35%
20 dkg 20 dkg mléčné čokolády Čokoláda mléčná 35% 200 g
1 1 velký broskvový kompot Broskev zavařená
Granko na posypání Kakaový nápoj instantní

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.