Nutriční hodnoty (Dvoubarevné broskvové řezy)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 14 398 kJ / 3 441 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 79,90 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 47,40 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 32,50 g |
Tuky | 158,80 g |
– nasycené | 47,90 g |
– nenasycené | 93,20 g |
–– mononenasycené | 68,70 g |
–– polynenasycené | 24,50 g |
––– omega 3 | 4,34 g |
Vláknina | 20,00 g |
Cholesterol | 1,30 g |
Sodík | 783 mg |
Sůl | 2,41 g |
Sacharidy | 413,10 g |
– cukry | 306,00 g |
––– laktóza | 20,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
5 5 vajec | Vejce slepičí | 350 g |
10 dkg 10 dkg cukru | Cukr bílý | 100 g |
1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
10 dkg 10 dkg hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 100 g |
1 1 prášek do pečiva | Kypřící prášek | 12 g |
2 PL 2 PL kakaa | Kakao prášek | 50 g |
50 ml 50 ml oleje | Olej řepkový | 50 ml |
1 1 měkký tvaroh v alobalu | Tvaroh polotučný | |
1 1 zakysaná smetana | Smetana kravská zakysaná 12% | |
1 1 šlehačka | Šlehačka 35% | |
10 dkg 10 dkg mletého cukru | Cukr bílý | 100 g |
1 1 želatinový ztužovač za studena Dr.Oetker | Ztužovač želatinový | |
2 2 šlehačky ke šlehání 33% | Šlehačka 35% | |
20 dkg 20 dkg mléčné čokolády | Čokoláda mléčná 35% | 200 g |
1 1 velký broskvový kompot | Broskev zavařená | |
Granko na posypání | Kakaový nápoj instantní |