Nutriční hodnoty (Karamelový krém)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 10 056 kJ / 2 403 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 2,11 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 1,75 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,36 g |
Tuky | 205,52 g |
– nasycené | 132,74 g |
– nenasycené | 70,28 g |
–– mononenasycené | 65,08 g |
–– polynenasycené | 5,20 g |
––– omega 3 | 0,75 g |
Vláknina | 0,40 g |
Cholesterol | 638 mg |
Sodík | 8 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 136,12 g |
– cukry | 102,00 g |
––– laktóza | 2,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
100 g 100 g cukru krupice | Cukr bílý | 100 g |
200 ml 200 ml uvařené rozpustné kávy | Káva instantní | 200 ml |
50 ml 50 ml vody | Voda | 50 ml |
1 1 vanilkový pudinkový prášek | Puding v prášku | 40 g |
250 g 250 g změklého másla | Máslo kravské | 250 g |