Nutriční hodnoty (Vaječný salát se sýrem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 6
Energie | 12 029 kJ / 2 875 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 120,40 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 114,44 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 5,96 g |
Tuky | 250,82 g |
– nasycené | 52,67 g |
– nenasycené | 165,41 g |
–– mononenasycené | 68,46 g |
–– polynenasycené | 96,96 g |
––– omega 3 | 2,32 g |
Vláknina | 8,40 g |
Cholesterol | 2,45 g |
Sodík | 4,41 g |
Sůl | 10,68 g |
Sacharidy | 32,20 g |
– cukry | 21,40 g |
––– laktóza | 13,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
8 8 natvrdo uvařených vajec | Vejce slepičí | 560 g |
200 ml 200 ml majonézy | Majonéza | 200 g |
2 2 střední cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
5 5 sterilovaných okurek | Okurka polní zavařená | |
200 g 200 g tvrdého sýru (Gouda, Eidam) | Sýr kravský tvrdý 30% | 200 g |
sůl | Sůl mořská | |
mletý bílý pepř | Pepř bílý mletý |