Nutriční hodnoty (Pikantní matjesové řezy)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 871 kJ / 447 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 8,40 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 5,60 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 2,80 g |
Tuky | 23,00 g |
– nasycené | 14,45 g |
– nenasycené | 6,91 g |
–– mononenasycené | 6,06 g |
–– polynenasycené | 0,85 g |
––– omega 3 | 0,24 g |
Vláknina | 13,90 g |
Cholesterol | 72 mg |
Sodík | 933 mg |
Sůl | 2,20 g |
Sacharidy | 47,60 g |
– cukry | 42,80 g |
––– laktóza | 7,60 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
8 8 matjesů | Matjesy v oleji | |
10 dkg 10 dkg cibule | Cibule čerstvá | 100 g |
20 dkg 20 dkg sladkokyselých okurek | Okurka polní zavařená | 200 g |
1 1 jablko (velké) | Jablko čerstvé | 150 g |
200 ml 200 ml kysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | 200 ml |
lžíci lžíci majolky | Majonéza | |
pepř | Pepř černý | |
sůl | Sůl mořská | |
cukr | Cukr bílý | |
2 2 bobkové listy | Bobkový list sušený | |
nakládaný zelený pepř | Pepř zelený sterilovaný |