Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kuřecí vývar)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 10

Energie13 645 kJ /
3 261 kcal
Bílkoviny388,47 g
– z toho živočišné bílkoviny360,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny28,47 g
Tuky93,58 g
– nasycené27,74 g
– nenasycené41,51 g
–– mononenasycené29,29 g
–– polynenasycené12,22 g
––– omega 30,75 g
Vláknina55,87 g
Cholesterol 5,20 g
Sodík 2,29 g
Sůl5,66 g
Sacharidy191,29 g
– cukry33,83 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 kg 2 kg kuřecích skeletů Droby kuřecí směs 2000 g
3 3 mrkve Mrkev čerstvá 150 g
2 2 petržele Petržel kořenová čerstvá
1 1 silnější plátek celeru Celer bulva čerstvá 540 g
1 1 kedlubna Kedluben čerstvý 180 g
1 kousek 1 kousek kapusty Kapusta hlávková čerstvá
1/2 1/2 pórku Pórek čerstvý
2 2 cibule Cibule čerstvá 140 g
1-2 stroužky 1-2 stroužky česneku Česnek čerstvý 10.5 g
2 2 bobkové listy Bobkový list sušený
5 kuliček 5 kuliček nového koření Nové koření
15 kuliček 15 kuliček celého pepře Pepř černý
1 1 mrkev Mrkev čerstvá 50 g
1 1 petržel Petržel kořenová čerstvá
1 plátek 1 plátek celeru Celer bulva čerstvá
150 g 150 g malých ječných krup Kroupy ječné 150 g
1 hrst 1 hrst čerstvé petrželové natě Petržel nať čerstvá
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.