Nutriční hodnoty (Kuřecí vývar)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 10
Energie | 13 645 kJ / 3 261 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 388,47 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 360,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 28,47 g |
Tuky | 93,58 g |
– nasycené | 27,74 g |
– nenasycené | 41,51 g |
–– mononenasycené | 29,29 g |
–– polynenasycené | 12,22 g |
––– omega 3 | 0,75 g |
Vláknina | 55,87 g |
Cholesterol | 5,20 g |
Sodík | 2,29 g |
Sůl | 5,66 g |
Sacharidy | 191,29 g |
– cukry | 33,83 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 kg 2 kg kuřecích skeletů | Droby kuřecí směs | 2000 g |
3 3 mrkve | Mrkev čerstvá | 150 g |
2 2 petržele | Petržel kořenová čerstvá | |
1 1 silnější plátek celeru | Celer bulva čerstvá | 540 g |
1 1 kedlubna | Kedluben čerstvý | 180 g |
1 kousek 1 kousek kapusty | Kapusta hlávková čerstvá | |
1/2 1/2 pórku | Pórek čerstvý | |
2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
1-2 stroužky 1-2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 10.5 g |
2 2 bobkové listy | Bobkový list sušený | |
5 kuliček 5 kuliček nového koření | Nové koření | |
15 kuliček 15 kuliček celého pepře | Pepř černý | |
1 1 mrkev | Mrkev čerstvá | 50 g |
1 1 petržel | Petržel kořenová čerstvá | |
1 plátek 1 plátek celeru | Celer bulva čerstvá | |
150 g 150 g malých ječných krup | Kroupy ječné | 150 g |
1 hrst 1 hrst čerstvé petrželové natě | Petržel nať čerstvá | |
sůl | Sůl mořská | |
mletý pepř | Pepř černý mletý |