Nutriční hodnoty (Třepací buchta)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 20
Energie | 13 042 kJ / 3 117 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 52,92 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 27,92 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 25,00 g |
Tuky | 127,93 g |
– nasycené | 13,74 g |
– nenasycené | 102,25 g |
–– mononenasycené | 72,49 g |
–– polynenasycené | 29,76 g |
––– omega 3 | 8,29 g |
Vláknina | 7,50 g |
Cholesterol | 851 mg |
Sodík | 320 mg |
Sůl | 0,67 g |
Sacharidy | 434,76 g |
– cukry | 255,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 4 žloutky | Vaječný žloutek | 92 g |
25 dkg 25 dkg cukru | Cukr bílý | 250 g |
1 dl 1 dl vody (teplé) | Voda | 100 ml |
1 dl 1 dl oleje | Olej řepkový | 100 ml |
25 dkg 25 dkg polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 250 g |
4 4 bílky | Vaječný bílek | 132 g |
2 2 šlehačky na šlehání | Šlehačka 35% | |
2 2 mandarinkové kompoty | Mandarinka zavařená | |
2 2 vanilkové pudinky bez vaření (od Dr. Oetkera) | Puding v prášku |