Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Třepací buchta)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 20

Energie13 042 kJ /
3 117 kcal
Bílkoviny52,92 g
– z toho živočišné bílkoviny27,92 g
– z toho rostlinné bílkoviny25,00 g
Tuky127,93 g
– nasycené13,74 g
– nenasycené102,25 g
–– mononenasycené72,49 g
–– polynenasycené29,76 g
––– omega 38,29 g
Vláknina7,50 g
Cholesterol 851 mg
Sodík 320 mg
Sůl0,67 g
Sacharidy434,76 g
– cukry255,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 4 žloutky Vaječný žloutek 92 g
25 dkg 25 dkg cukru Cukr bílý 250 g
1 dl 1 dl vody (teplé) Voda 100 ml
1 dl 1 dl oleje Olej řepkový 100 ml
25 dkg 25 dkg polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 250 g
4 4 bílky Vaječný bílek 132 g
2 2 šlehačky na šlehání Šlehačka 35%
2 2 mandarinkové kompoty Mandarinka zavařená
2 2 vanilkové pudinky bez vaření (od Dr. Oetkera) Puding v prášku

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.