Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Cibulový koláč podle Florentýny)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie7 915 kJ /
1 892 kcal
Bílkoviny33,54 g
– z toho živočišné bílkoviny8,58 g
– z toho rostlinné bílkoviny24,96 g
Tuky119,61 g
– nasycené67,60 g
– nenasycené47,47 g
–– mononenasycené41,07 g
–– polynenasycené6,41 g
––– omega 30,68 g
Vláknina14,40 g
Cholesterol 522 mg
Sodík 88 mg
Sůl0,18 g
Sacharidy165,47 g
– cukry24,90 g
––– laktóza6,50 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
200 g 200 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 200 g
100 g 100 g másla Máslo kravské 100 g
špetka špetka soli Sůl mořská
2 lžíce 2 lžíce studené vody Voda 36 ml
2 2 cibule Cibule čerstvá 140 g
1 lžíce 1 lžíce olivového oleje Olej olivový 11 ml
150 ml 150 ml zakysané smetany Smetana kravská zakysaná 12% 150 ml
1 1 žloutek Vaječný žloutek 23 g
sůl Sůl mořská
bylinky Petržel nať čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.