Nutriční hodnoty (Cibulový koláč podle Florentýny)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 7 915 kJ / 1 892 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 33,54 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 8,58 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 24,96 g |
Tuky | 119,61 g |
– nasycené | 67,60 g |
– nenasycené | 47,47 g |
–– mononenasycené | 41,07 g |
–– polynenasycené | 6,41 g |
––– omega 3 | 0,68 g |
Vláknina | 14,40 g |
Cholesterol | 522 mg |
Sodík | 88 mg |
Sůl | 0,18 g |
Sacharidy | 165,47 g |
– cukry | 24,90 g |
––– laktóza | 6,50 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
200 g 200 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 200 g |
100 g 100 g másla | Máslo kravské | 100 g |
špetka špetka soli | Sůl mořská | |
2 lžíce 2 lžíce studené vody | Voda | 36 ml |
2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
1 lžíce 1 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 11 ml |
150 ml 150 ml zakysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | 150 ml |
1 1 žloutek | Vaječný žloutek | 23 g |
sůl | Sůl mořská | |
bylinky | Petržel nať čerstvá |