Nutriční hodnoty (Jablečný koláč s mandlovou drobenkou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 15 430 kJ / 3 688 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 73,91 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 26,21 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 47,70 g |
Tuky | 128,77 g |
– nasycené | 38,78 g |
– nenasycené | 81,30 g |
–– mononenasycené | 56,83 g |
–– polynenasycené | 24,47 g |
––– omega 3 | 4,02 g |
Vláknina | 25,15 g |
Cholesterol | 661 mg |
Sodík | 440 mg |
Sůl | 1,63 g |
Sacharidy | 545,75 g |
– cukry | 258,05 g |
––– laktóza | 12,65 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
300 g 300 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 300 g |
180 g 180 g cukru krupice | Cukr bílý | 180 g |
1 1 prášek do pečiva | Kypřící prášek | 12 g |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
4 lžíce 4 lžíce oleje | Olej řepkový | 44 ml |
250 ml 250 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 250 ml |
80 g 80 g mouky | Mouka pšeničná hladká | 80 g |
20 g 20 g cukru krupice | Cukr bílý | 20 g |
1 1 skořicový cukr | Cukr skořicový | |
50 g 50 g másla | Máslo kravské | 50 g |
40 g 40 g mandlových lupínků | Mandle loupané | 40 g |
2-3 2-3 jablka | Jablko čerstvé | 375 g |