Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jablečný koláč s mandlovou drobenkou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie15 430 kJ /
3 688 kcal
Bílkoviny73,91 g
– z toho živočišné bílkoviny26,21 g
– z toho rostlinné bílkoviny47,70 g
Tuky128,77 g
– nasycené38,78 g
– nenasycené81,30 g
–– mononenasycené56,83 g
–– polynenasycené24,47 g
––– omega 34,02 g
Vláknina25,15 g
Cholesterol 661 mg
Sodík 440 mg
Sůl1,63 g
Sacharidy545,75 g
– cukry258,05 g
––– laktóza12,65 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
300 g 300 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 300 g
180 g 180 g cukru krupice Cukr bílý 180 g
1 1 prášek do pečiva Kypřící prášek 12 g
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
4 lžíce 4 lžíce oleje Olej řepkový 44 ml
250 ml 250 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 250 ml
80 g 80 g mouky Mouka pšeničná hladká 80 g
20 g 20 g cukru krupice Cukr bílý 20 g
1 1 skořicový cukr Cukr skořicový
50 g 50 g másla Máslo kravské 50 g
40 g 40 g mandlových lupínků Mandle loupané 40 g
2-3 2-3 jablka Jablko čerstvé 375 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.