Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jelení steak)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie4 204 kJ /
1 005 kcal
Bílkoviny91,98 g
– z toho živočišné bílkoviny89,98 g
– z toho rostlinné bílkoviny2,00 g
Tuky51,00 g
– nasycené31,98 g
– nenasycené15,91 g
–– mononenasycené14,64 g
–– polynenasycené1,27 g
––– omega 30,31 g
Vláknina9,00 g
Cholesterol 306 mg
Sodík 1,02 g
Sůl2,55 g
Sacharidy24,20 g
– cukry6,40 g
––– laktóza5,90 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
400 g 400 g jelení roštěná Jelení hřbet 400 g
drcený jalovec Jalovec sušený
mletý pepř Pepř černý mletý
sůl Sůl mořská
olej Olej řepkový
2 lžíce 2 lžíce naloženého zeleného pepře Pepř zelený sterilovaný 30 g
1 hrst 1 hrst lišek Liška obecná čerstvá
100 ml 100 ml bílého vína Víno bílé suché 100 ml
150 ml 150 ml smetany na vaření Smetana kravská sladká 12% 150 ml
1 kousek 1 kousek másla Máslo kravské 25 g
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.