Nutriční hodnoty (Jelení steak)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 4 204 kJ / 1 005 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 91,98 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 89,98 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 2,00 g |
Tuky | 51,00 g |
– nasycené | 31,98 g |
– nenasycené | 15,91 g |
–– mononenasycené | 14,64 g |
–– polynenasycené | 1,27 g |
––– omega 3 | 0,31 g |
Vláknina | 9,00 g |
Cholesterol | 306 mg |
Sodík | 1,02 g |
Sůl | 2,55 g |
Sacharidy | 24,20 g |
– cukry | 6,40 g |
––– laktóza | 5,90 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
400 g 400 g jelení roštěná | Jelení hřbet | 400 g |
drcený jalovec | Jalovec sušený | |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
sůl | Sůl mořská | |
olej | Olej řepkový | |
2 lžíce 2 lžíce naloženého zeleného pepře | Pepř zelený sterilovaný | 30 g |
1 hrst 1 hrst lišek | Liška obecná čerstvá | |
100 ml 100 ml bílého vína | Víno bílé suché | 100 ml |
150 ml 150 ml smetany na vaření | Smetana kravská sladká 12% | 150 ml |
1 kousek 1 kousek másla | Máslo kravské | 25 g |
sůl | Sůl mořská |