Nutriční hodnoty (Pepřový sýr)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 5 773 kJ / 1 380 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 56,02 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 56,02 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 126,00 g |
– nasycené | 81,50 g |
– nenasycené | 39,20 g |
–– mononenasycené | 35,67 g |
–– polynenasycené | 3,53 g |
––– omega 3 | 0,92 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 354 mg |
Sodík | 1,33 g |
Sůl | 2,87 g |
Sacharidy | 5,40 g |
– cukry | 5,40 g |
––– laktóza | 5,13 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
200 g 200 g Lučiny (čerstvý sýr) | Lučina 70% t.v s. | 200 g |
100 g 100 g tučnějšího taveného sýra | Sýr tavený | 100 g |
50 g 50 g másla | Máslo kravské | 50 g |
jemně mletý pepř | Pepř černý mletý | |
hrubě drcený pepř | Pepř černý | |
sůl dle potřeby | Sůl mořská |